instructor auto

Instructor auto Craiu Stefan

INSTRUCTORUL AUTO CRAIU STEFANSCOALA DE SOFERI UNIC GRUP INDEPENDENT VA ASTEAPTA CU CELE MAI TENTANTE OFERTE !
 

Autoturismul notat A trebuie parcat langa autoturismul B .

 

„Parcarea cu faţa” se executã mergând numai înainte şi cu viraj la dreapta. Pentru a parca în stânga se vireazã la stânga iar poziţionarea este asemãnãtoare. Exersând, nu este voie sã facem corecţii prin schimbarea mersului înainte cu marşarier.Modul de a nu schimba sensul mersului complicã exerciţiul, aşa cum se va vedea, dar se poate opri ori de câte ori este necesar a se analiza poziţia şi a se modifica virajul. Spaţiul pe care urmează să parcăm nu poate avea o lãţime mai micã de 3 m, pentru cã dupã parcare se impune a fi suficient loc la deschiderea uşilor autoturismului A, atât în stânga, cât şi în dreapta.

  • Va asigurati in oglinda din stanga pentru a efectua o bucla catre stanga , care incepe cu 3-4 locuri de parcare inaintea locului ales pentru a gara (10-12m).

plecare   bucla

 

  • Autoturismul A se aduce spre poziţia arãtatã în mergând astfel încât direcţia axei lui longitudinale sã fie perfect perpendicularã pe direcţia axelor autoturismului parcat, iar distanta dintre autoturismele A si B sã nu fie mai micã de 2,00 m (dar poate fi mai mare).

 

distanta laterala

 

  • Va asigurati in oglinda din dreapta pentru a nu intra in coliziune cu alte vehicule care ar putea circula pe acea parte.

  • Cand oglinda din dreapta ajunge pe directia semnalizarii stanga al automobilului langa  care parcati, manevrati vioi volanul maxim dreapta .

 

  •   Cand automobilul dumneavoastra ajunge aproape perpendicular pe bordura parcarii indreptati rotile (in mers) 2 rotatii catre stanga , asa fel incat spita din mijloc (de la volan) sa fie orientata in jos

 

  • Scoateti din viteza si eliberati ambreajul .
    Actionati cu putere frana de ajutor (mana) , apoi eliberati frana de serviciu
 
Director web Inscrie-te in TOP ! Increase your website traffic with Attracta.com Promovare Site - Top123.ro Weboworld Link Directory
(c) Stefan Craiu-Toate drepturile rezervate-Site realizat de Valentin Mititelu